När vi väl är inne på berlocker…

Jag skriver ju för det mesta om mitt intresse, jag gör vackra smycken med berlocker, och det som är så fantastiskt är att jag nu faktiskt kan dela med mig av processer och tips på hur man faktiskt gör detta. Här på min plattform kan ni nämligen numera ta del av mina videos där jag förklarar hur jag pärlar, skapar och helt enkelt producerar mina smycken. Jag vill verkligen inte hålla mina kreativa idéer hemliga och därför känns det bara helt rätt att börja dela med mig av mitt största intresse på det viset.

Men idag ska vi prata lite mer om att just göra smycken av berlocker. Dessa kan du i vanlig ordning köpa via pärlgrossistens hemsida och här finns alla typer av berlocker och hängen. Vi pratar olika material, former och färger och om man är som mig så kan man spendera mycket tid där eftersom dem har ett fantastiskt sortiment av just detta. När du väl hittat vad du tycker om så är det dags att göra en beställning och när leveransen har kommit så brukar jag aldrig kunna vänta med att sätta i gång att skapa.

Att skapa med berlocker

Numera skapar jag ofta tillsammans med mina vänner i branschen och detta är mitt första tips. På så vis kan man direkt få tips och tricks från andra människor som kanske hållit på längre eller använt andra tekniker än du själv. Man lär dig otroligt mycket! Nummer två handlar om att göra det du själv tycker är fint och kul i början. När allt väl börjar dra i gång och du gör smycken av berlocker till andra så är det viktigt att lära sig efterfrågan. Men fortsätt göra det för att du själv tycker om det så lovar jag att du kommer njuta otroligt av denna nya hobbyn!