Smarta saker man inte visste att man behövde

Finns det någon mer än mig där ute som bara älskar alla dessa smarta saker som finns inom teknikvärlden? Alltså alla saker som underlättar vardagen och som löser problem som vi kanske inte ens visste att vi hade men som får en att känna ett behov att man bara måste ha produkten när man får syn på den.

Allt från självvattnande krukor till kaffekopp med 12v anslutning

Exempel på smarta saker jag sprungit på genom åren är en självvattnande kruka (perfekt för mig som kommer på att vattna mina blommor när de annars redan är döda), en vintermössa med inbyggd lampa i som man kan ha när man är ute och springer på kvällarna och kabelhållare som håller samman alla jäkla kablar som annars bara ligger i en stor hög.

Kan ni relatera? Alla dessa smarta saker sätter faktiskt lite guldkant på tillvaron och det finns ingenting som gör mig så exalterad som en ny spännande produkt man inte visste att man behövde. Det jag använt mest av mina prylar hittills är nog ändå kaffemuggen med inbyggd 12 volt adapter att ha i bilen. Helt plötsligt slapp jag att dricka kallt kaffe under mina bilfärder och muggen kan man ju bara ta med sig in på en mack och köpa en kopp och fylla istället för alla pappmuggar som är både ostabila och är dåliga på att bevara värmen.

Men min absoluta favoritprodukt av alla smarta saker jag hittills köpt är nog mitt lilla överfallslarm som jag ständigt går runt med i nyckelknippan och gör att jag känner mig lite säkrare när jag är ute och går i mörkret eller befinner mig på okända platser. Händer det något är det bara trycka på knappen och ett högt läte avges som låter högre än en brandvarnare. Vilken är din favorit bland alla smarta saker?