Jaga med stil

Jag är en utav väldigt få tjejer som har ett jaktintresse och det gör mig ganska unik. Inte nog med att jag ofta är ensam kvinna i skogen så gillar jag även att sticka ut lite. Jag klär mig med omsorg, givetvis så att jag smälter in i skogen, men gärna med stil och i något som jag både kan känna mig snygg och bekväm i.

Det kan vara svårt som tjej att hitta jaktkläder. Jag letade länge efter en jaktbyxa som passade mig eftersom att alla antingen var, enligt mig, i fel modell, färg eller material. Jag ville inte heller ha några från herravdelningen även fast jag är van vid at bruka få sy upp dem allra flesta byxorna några centimeter på grund av min längd.

Men så en dag så kom jag in på jägarliv.se där jag vet att många utav dem i jaktlaget handlar. Här var det fullt av jaktkläder i olika färger och former och jag intalade mig själv att här måste ju den jaktbyxa jag söker finnas. Och visst var det så. Det slutade med att jag beställde att paket som till slut vägde 6 kilo när jag skulle hämta ut det så min man fick komma och plocka upp mig efter jobbet för att jag skulle slippa bära det hem.

Här är den – min perfekta jaktbyxa

Och jag kunde inte tro mina ögon. Varenda grej jag beställde satt som en smäck. Inte nog med att den jaktbyxa jag letat efter så himla länge fanns här så hade dem dessutom byxan i flera färger. Och smart nog då är väl jag och beställer i alla färger. Jag helt enkelt riktigt längtar till dess att kläderna börjar bli utslitna så jag äntligen kan få gå in och lägga en beställning igen J