En fabrik för dig som gillar naturen

Redan 2017 så började resan. Då hade man reflekterat över att det finns en hel del runt om i vårt avlånga land som faktiskt inte förknippar friluftskläder och utrustning att ha i skogen till jakt. Därför såg man till att skapa en ny sida som kallas för Friluftsfabriken där man kan erbjuda allt från friluftskläder, allt du behöver när du ska ut och campa, mer utrustning för olika aktiviteter, men allt gör man ute i vår fantastiska natur. Allt detta till den breda massan runt om i Sverige!

Idag är man en hemsida som helt enkelt ser till att du kan handla allt för din semester i naturen eller bara ett liv som spenderas i vårt nordiska klimat. Oavsett om du behöver en bra jacka att ta dig till jobbet i när du ska cykla eller kanske ett helt regnställ för att klara att gå 2 mil över ett berg i regn som öser ner. Den breda massan i Sverige lever ett alltmer naturinspirerat liv, även fast man inte spenderar veckor ute i skogen utan el eller vatten. Allt behöver inte bli extremt bara för att det handlar om naturen. Därför vill Friluftsfabriken helt enkelt vara ett märke som står för god kvalité men till bra priser och som gör det möjligt för alla i vårt avlånga land att kunna njuta torra och varma av vårt nordiska klimat.

Jackor, byxor och allt du kan behöva

Även fast du saknar ett underställ, varma strumpor, kanske vantar eller en go keps att slänga på dig så vet jag att du kan hitta detta hos Friluftsfabriken. Det är som sagt till fantastiska priser men också till väldigt god kvalité. Se till att besöka deras hemsida och ta dig en kik så lovar jag att du kommer hitta något som passar just ditt friluftsliv!