Nya fräcka friluftskläder

Jag har hittat ett nytt ställe där jag kan beställa mina friluftskläder. Det är en nätbutik som du hittar på https://www.p4h.se/. P4H står för Prepare for Hunt eller Prepare for Hike. De har ett ganska stort sortiment av friluftskläder i nya moderna material och färger.

Eftersom jag älskar att vara ute i naturen och vandrar mycket året om, så behöver jag kläder som passar för alla väder och temperaturer. Jag behöver också förnya min garderob då och då eftersom kläderna slits mer än mina vardagskläder.

Där jag bor finns inga butiker som säljer friluftskläder. Sportaffären är en mer gammaldags som endast säljer sportkläder och utrustning. I närmaste stad finns det ett väldigt litet utbud så jag är hänvisad till e-handel när jag ska ha kläder eller utrustning för mina vandringar.

Väljer prisvärda alternativ

Istället för att köpa från de riktigt dyra märkena, typ Haglöfs och Fjällräven, så väljer jag oftast mer prisvärda alternativ utan att tumma på kvaliten.

Köper man dyrbara märkeskläder så betalar man mycket bara för märket, inte för bättre kvalitet eller slittåligare plagg.

Det finns mängder av företag som säljer friluftskläder av bra kvalite till bra priser. Förutom P4H.se kan jag nämna Engelssons och McKinley.

Vad jag gillar med P4H.se

Hos P4H hittar jag stilrena plagg med mycket funktion för pengarna. Fickor och stretch på rätt ställen.  Materialen är också riktigt bra. Vattenskyddade plagg som både andas och värmer. Jag gillar deras enfärgade sortiment bäst, men för den som älskar Camo har de ett stort utbud av allt från jackor och byxor till mössor och kepsar i kamouflagemönster i olika färger.

Det jag saknar i deras sortiment är underkläder, tröjor och underställ. Tyvärr kan man inte hitta detta hos dem utan där får man vända sig till någon annan. De har heller inte några kängor eller skor, men det handlar jag aldrig på nätet ändå så för mig spelar det ingen roll.